Pre-fab elementen

Montage instructies

Single deck montage: de wand wordt voorzien van een interne stalen constructie die vast zit in de muur. Stalen deel loopt tot een hoogte van minimaal 2/3 van de wand.

Bekijk alle instructies

Tuinmuren

Single deck montage: de wand wordt voorzien van een interne stalen constructie die vast zit in de muur. Stalen deel loopt tot een hoogte van minimaal 2/3 van de wand.

Buitenbehang® is dé oplossing voor het afwerken van grote, verticale minder fraaie vlakken in de tuin. Denk hierbij aan de achterkant van een schuur, schutting of boeiboord. De polyester platen zijn versterkt met glasvezel.

Plantenbakken & Vijvers

Luxcom plantenbakken en vijvers worden vaak 5 cm onder pijl geplaatst. Bekijk hier onder de installatie instructie van de vijvers

Overkappingen

De overkappingen worden net als de muren als een bouwpakket aangeleverd en in een aantal simpele stappen geplaatst.

24

Uit één stuk gemaakt

750

Projecten per jaar

11

Voor een standaard muur

Fundering

(Tuinmuren)

Stap 1: Kies op de landkaart de plaats waar de wand wordt geplaatst. En selecteer hiermee het windgebied.

Stap 2: Bepaal aan de rechterkant de juiste kleur aan de hand van de hoogte van uw muur. In de juiste kolom van het windgebied staat bij deze kleur een dikte aangeven. Dit is de dikte van fundering, de lengte en breedte staan aangegeven onder het juiste windgebied.

In de meeste gevallen, wordt er uitgegaan van iedere twee meter één funderingsblok (met een minimum van twee stuks). Mocht u twijfelen of het exacte willen weten dan helpen we u graag.

Bestel hier

Adheasel

De beste MS-polymeer kit

Powerbond

MS-Polymeer kit met zeer hoge aanvang hechting.

Keilbout

RVS Keilbouten voor buitengebruik.

Tip: vergeet de grote revetten niet om de kracht goed te verdelen.