Skip to main content

Pre-fab elementen

Montage instructies

Single deck montage: de wand wordt voorzien van een interne stalen constructie die vastzit in de muur. Het stalen deel loopt tot een hoogte van minimaal 2/3 van de wand.

Bekijk alle installatie instructies

Tuinmuren

Single deck montage: de wand wordt voorzien van een interne stalen constructie die vastzit in de muur. Het stalen deel loopt tot een hoogte van minimaal 2/3 van de wand.

Buitenbehang® is dé oplossing voor het afwerken van grote, verticale minder fraaie vlakken in de tuin. Denk hierbij aan de achterkant van een schuur, schutting of boeiboord. De polyesterplaten zijn versterkt met glasvezel.

Plantenbakken & Vijvers

Luxcom plantenbakken en vijvers worden vaak 5 cm onder pijl geplaatst. Bekijk hieronder de installatie-instructie van de vijvers.

Overkappingen

De overkappingen worden net als de muren als een bouwpakket aangeleverd. De installatie is in een aantal simpele stappen verricht.

24

Uit één stuk gemaakt

750

Projecten per jaar

11

Voor een standaard muur

Fundering

(Tuinmuren)

Stap 1: Kies op de landkaart de plaats waar de wand wordt geplaatst. En selecteer hiermee het windgebied.

Stap 2: Bepaal aan de rechterkant de juiste kleur aan de hand van de hoogte van de muur. In de juiste kolom van het windgebied staat bij deze kleur een dikte aangeven. Dit is de dikte van fundering, de lengte en breedte staan aangegeven onder het juiste windgebied.

In de meeste gevallen, wordt er uitgegaan van iedere twee meter één funderingsblok (met een minimum van twee stuks). Mocht je twijfelen of het exacte willen weten dan helpen we je graag.

Bestel hier

High tack

De beste MS-polymeer kit

Panel bond

Extreem sterke constructielijm op basis van polymeer.

Keilbout set

Set van M12 keilbouten, moeren, ringen en sluitplaten.

Bekijk al onze producten om Luxcom elementen te monteren of te onderhouden.

Naar webshop