Skip to main content

sequooya

mammoth planters mammoet boombakken

Geïnspireerd door de kracht, levensduur en tijdloze schoonheid van de reusachtige sequoiaboom, is met jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, ons merk Sequooya® ontstaan.

Een tuin zonder groen is niet meer van deze tijd. Sequooya® boombakken bieden met hun imposante grootte een luxueuze behuizing voor diverse soorten bomen en planten. Sequooya® belichaamt een buitengewone combinatie van kracht, schoonheid en levensduur. Ieder exemplaar is een echte blikvanger in jouw buitenruimte.

Onze missie is simpel:
Jouw buitenruimte omtoveren tot een magisch samenspel tussen natuurlijke schoonheid en luxe.

Onze collectie

Imposante grootte

Sequooya® boombakken zijn imposant in hun grootte. Kies voor een hoogte van maximaal 2 meter of een diameter van maximaal 2,3 meter.

Lange levensduur

De producten worden gemaakt van glasvezelversterkt composique ®. Dit is zeer lichtgewicht, onderhoudsvrij en bestand tegen alle weersinvloeden. Hierdoor kun je extra lang genieten van jouw tuin.

Makkelijk in onderhoud

Het composiquemateriaal is makkelijk schoon te maken. Groene- en andere atmosferische aanslag verdwijnen als sneeuw voor de zon met onze onderhoudsproducten, zonder hard te hoeven schrobben.

Sequooya

A-Serie

De A-serie boombakken zijn beschikbaar in diverse indrukwekkende afmetingen, van 450 mm tot 2000 mm hoog en met diameters variërend van 952 mm tot 2350 mm. Ze zijn gemaakt van duurzaam composique® materiaal en hebben een strakke uitstraling. De boombakken zijn beschikbaar in verschillende standaard aardetinten, afwerkingen en vormen.

Adviesverkoopprijs vanaf € 3.384 (incl. BTW)

Verkrijgbaar bij jouw groenprofessional

Bekijk de volledige A-serie
Download 3D-modellen

Sequooya

S-Serie

De S-serie boombakken variëren in hoogte van 450 mm tot 1995 mm, met diameters tussen de 950 mm en 2350 mm. Ze zijn vervaardigd uit duurzaam composique® materiaal en hebben een organische stijl, in verschillende vormen. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse standaard aardetinten en afwerkingen.

Adviesverkoopprijs vanaf € 3.352 (incl. BTW)

Verkrijgbaar bij jouw groenprofessional

Bekijk de volledige S-serie
Download 3D-modellen